Academia de Studii Economice Bucuresti

Amfiteatru Economic
AN ECONOMIC AND BUSINESS RESEARCH PERIODICAL
Facultatea de Business si Turism

Arhiva

Amfiteatru Economic Volum: 20, nr. 47/2018

Coperta revista nr.47

ISSN  1582 - 9146

Editura: A.S.E.

Descarcă întreaga revistă: full text (10266 KB)

Documentele sunt în format .PDF şi pot fi vizualizate cu Adobe Reader.

Pagina 1 - 1
Amfiteatru Economic
Autor:
Articol(439KB)
DOI:
Pagina 2 - 2
Redactie
Autor:
Articol(250KB)
DOI:
Pagina 3 - 4
Cuprins
Autor:
Articol(265KB)
DOI:
Pagina 5 - 7
Siguranța alimentară în contextul Uniunii Europene
Autor: Vasile Dinu
Articol(447KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/5
Pagina 8 - 8
Siguranța alimentară în contextul Uniunii Europene
Autor:
Articol(250KB)
DOI:
Pagina 9 - 30
Studiu comparativ al schemelor de certificare ale sistemelor de management al siguranței alimentului
Autor: Ștefan Zaharie Pop, Raluca Dracea și Carmen Vlădulescu
Abstract(399KB)Articol(947KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/9
Pagina 31 - 47
Implementarea standardului ISO 22000 în companiile românești: motivații, dificultăți și beneficii cheie
Autor: Carmen Păunescu, Ruxandra Argatu și Miruna Lungu
Abstract(387KB)Articol(691KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/30
Pagina 48 - 48
Percepeţia generaţiei Y asupra originii produselor și etichetării acestora în contextul calității și siguranței alimentare
Autor: Šárka Velčovská
Abstract(386KB)Articol(388KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/46
Pagina 49 - 49
Analiza comparativă a etichetării alimentelor pentru bebeluși în Ungaria și în România din perspectiva consumatorului
Autor: Noémi Hajdú, Katalin Lipták și Zsuzsa Săplăcan
Abstract(382KB)Articol(385KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/62
Pagina 50 - 50
Analiza de rețea pentru îmbunătățirea siguranței alimentelor în comerțul internațional al mierei
Autor: József Popp, Anna Kiss, Judit Oláh, Domicián Máté, Attila Bai și Zoltán Lakner
Abstract(388KB)Articol(390KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/84
Pagina 51 - 68
Siguranța alimentară a consumatorului și politicile publice de intervenție asupra etichetării produselor alimentare în România
Autor: Dacinia Crina Petrescu, Ruxandra Mălina Petrescu-Mag, Florina Bran și Carmen Valentina Rădulescu
Abstract(379KB)Articol(713KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/99
Pagina 69 - 86
Încrederea consumatorilor din zona metropolitană Cluj-Napoca, în sistemul de etichetare al alimentelor
Autor: Ioana Ancuța Iancu și Alexandru-Mircea Nedelea
Abstract(403KB)Articol(804KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/116
Pagina 87 - 103
Siguranța și securitatea alimentară în România – o analiză econometrică în contextul transformării paradigmei agricole naționale
Autor: Mihaela Cristina Drăgoi, Jean Vasile Andrei, Mihai Mieilă, Mirela Panait, Carmen Elena Dobrotă și Raluca Georgiana Lădaru
Abstract(430KB)Articol(681KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/134
Pagina 104 - 121
Siguranța alimentară și sustenabilitatea – o abordare exploratorie la nivelul companiilor producătoare de vinuri din România
Autor: Gheorghe Epuran, Gabriel Brătucu, Oana Bărbulescu, Nicoleta Andreea Neacşu și Anca Madar
Abstract(425KB)Articol(711KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/151
Pagina 122 - 122
Interferențe economice
Autor:
Articol(232KB)
DOI:
Pagina 123 - 123
Investigarea influenței justiției interacționale survenite între justiția procedurala și performanța la locul de muncă: dovezi din țari sud-asiatice
Autor: Muhammad Ashraf, Jolita Vveinhardt, Rizwan Raheem Ahmed, Dalia Streimikiene și Riaz Ahmed Mangi
Abstract(390KB)Articol(394KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/169
Pagina 124 - 124
Predicţia volatilității anormale a acţiunilor pe baza analizei textuale a știrilor – o abordare de tip meta-învățare
Autor: Renáta Myšková, Petr Hájek și Vladimír Olej
Abstract(431KB)Articol(433KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/185
Pagina 125 - 139
Consideraţii despre obţinerea titlului de sit al Patrimoniului Mondial UNESCO – o abordare cantitativă
Autor: Daniel Glaser-Segura, Puiu Nistoreanu și Violeta Mihaela Dincă
DOI: 10.24818/EA/2018/47/202
Pagina 140 - 140
Amfiteatru Economic vă recomandă
Autor:
Articol(226KB)
DOI:
Pagina 141 - 150
Predicţia liniilor strategice ale unei companii SIF folosind BSC și PLS
Autor: Ion Stancu, Ion Alexandru Stancu, Laura Elly Naghi și Dragoş Bâlteanu
Abstract(407KB)Articol(1049KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/218
Pagina 151 - 155
Lucia Berciu – un dascăl deschizător de noi drumuri
Autor: Rodica Maria Tanțău
Articol(622KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/229
Pagina 155 - 160
A concepe, a redacta și a publica un articol științific
Autor: Marta Christina Suciu
Articol(493KB)
DOI: 10.24818/EA/2018/47/235
© 2005-2024 Soft Expert SRL - designed by Soft Expert & hosted by Host Expert